Lediga tjänster

Systrarna Ericsson

Vill du bli en i vårt härliga team?

Systrarna Ericsson är ett litet hantverksbageri med bageri, butik och servering i Kvarteret Igor. Vi är 8 heltidsanställda och ett flertal extrapersonal som jobbar helger och vid behov.

Du ser nedan vilka tjänster vi söker just nu.

Vi söker bagare/konditor!

Bagare/konditor:

Till vårt bageri i Kvarteret Igor i centrala Västerås.

Vi erbjuder en anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Vi har kollektivavtal.

Vi söker dig som är beredd att arbeta på ett professionellt och engagerat sätt med känsla för hög kvalitet.

Du kommer att arbeta i ett team nära andra anställda och behöver därför ha lätt för att samarbeta. 

Du är utbildad bagare/konditor med några års relevant arbetslivserfarenhet. Tveka inte!

Varmt välkommen med din ansökan till anna@systrarna.net

Personuppgiftsbehandling (GDPR)

Vi arbetar strikt under personuppgiftslagen. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Systrarna Ericsson bekräftar du detta samtycke.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, utföra kreditkontroll samt i marknadsföringssyfte. Systrarna Ericsson kommer aldrig att låta tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Leverans & avbeställning

Beställningar måste göras helgfri vardag innan kl. 13.00 för att hämtas dagen efter (helgfri dag), annars med 2 dagars framförhållning. Vid frågor angående detta maila info@systrarna.net eller 021-40 30 80.

Beställningar mottagna på lördagar och söndagar kommer att behandlas påföljande helgfri måndag och är klara för hämtning tidigast helgfri tisdag.

Leveranser är möjligt till företagskunder helgfri måndag – helgfri fredag.

Leverans på lördag och söndag eller helgdag är ej möjligt.

Reklamationsvillkor & ångerrätt

Det är lämpligt att kunden ankomstkontrollerar sina varor för att verifiera att de är rätt och felfria.

Vid reklamation skall kund kontakta Systrarna Ericsson via e-post info@systrarna.net och uppge kontaktuppgifter samt orsak till reklamationen. Vid reklamation ska hela produkten eller del av produkten returneras, tillsammans med angivelse av inköpsdatum och kvitto/följesedel.

Ärendet undersöks, behandlas och avgörs därefter manuellt. Produkter med anmärkningar som returernas till Systrarna Ericsson bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas. För privatkonsument gäller konsumentköplagen.

Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

Vi gillar såklart kakor! Och den här webbplatsen använder s.k cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen här, vilket du accepterar genom att fortsätta använda webbplatsen.